Zwanger en Fit GGD Startdatum 20 september 2022

Ben je zwanger en wil je fit blijven tijdens je zwangerschap? Misschien is de cursus ‘Zwanger en fit’ van GGD Zaanstreek- Waterland dan iets voor jou!

 

De cursus ‘Zwanger en fit’ is een combinatie van training en coaching. Het is een praktische no-nonsense cursus. De meest veelzijdige en complete zwangerschapscursus die er is. Je krijgt oefeningen voor je conditie en belangrijke spieren rondom het bekken. En tips over bijvoorbeeld je houding en hoe je kunt ontspannen. Die pas je dagelijks toe en leveren een enorme winst op voor jezelf en je zwangerschap!

Tijdens de cursus krijg  je ook informatie over de bevalling. Wat kun je straks doen om de weeën op te vangen? Welke pershouding kun je aannemen? Hoe kun je je ademhaling gebruiken tijdens de bevalling? Daar kun je je beter nu in verdiepen dan op het moment van de bevalling…

Voor meer info over Zwanger en Fit bezoek dan de website: Cursusbureau Zaanstreek Zwanger en Fit

 

Startdatum: 20 september 2021 (10 lessen)

Lestijd: Dinsdagavond 19.00 – 20.15 uur

Prijs: € 45,00 eigen bijdrage

(In veel gevallen worden de kosten voor een zwangerschapscursus vergoed door uw zorgverzekeraar. Dit is afhankelijk van uw zorgverzekering en pakket. Vraag het na bij uw zorgverzekeraar!)

Contact: 075-6518370 of stuur een email cursusprenataal@ggdzw.nl

Tips:

– Trek soepel zittende kleding aan

– Neem een badlaken mee

– De cursus vindt plaats op verschillende locaties.