Het Zaans Autisme Loket (ZAL)

Het Zaans Autisme Loket is ontstaan uit het Zaans Autisme Ambassadeurs Initiatief en een samenwerking met Autismenetwerk Zaanstreek/Waterland en de Nederlandse Vereniging voor Autisme Noord-Holland.

De ervaringsdeskundigen van het Zaans Autisme Loket bieden laagdrempelige onafhankelijke ondersteuning. Wordt jij in je leven geconfronteerd met autisme, bij jezelf of in jouw omgeving, en heb je hier vragen over? Loop eens binnen voor een kopje koffie en een goed gesprek.

Ons team bestaat uit ervaringsdeskundigen moeders, vaders, mannen, vrouwen en professionals die in het dagelijks leven te maken krijgen met autisme. We stellen ze graag aan jullie voor:
Klik op de foto’s voor meer info over de medewerkers.

Erwin
Susana Pascal Karen
Nick Mirjam Linda autismecoach
Roel
Astrid
ZAL website

 

Binnen het Zaans Autisme Loket is samenwerken van groot belang. Daarom proberen wij zo veel mogelijk samen op te trekken met de organisaties die iets doen voor autisme in de regio. Door korte lijnen zijn wij in staat om snel antwoorden te vinden op vragen die spelen bij onze bezoekers.
Op onze beurt proberen wij de verschillende organisaties die te maken krijgen met autisme op de hoogte te houden van alle ontwikkelingen door bijscholing en lezingen aan te bieden.

Sinds kort hebben wij een ruimte in buurtcentum de Lorzie
samen met De huiskamer van Zaanstad. Onze ruimte heeft een eigen ingang zoals op de foto in de gallerij te zien is. Je kunt je bij binnenkomst gaan zitten aan de ‘laat mij maar even’-tafel. Zo kun je bijv. eerst even alles bekijken/op je in laten werken voor je aan een van de andere tafels aanschuift. Je kunt ook aan de ‘gezellig kletsen’-tafel gaan zitten of aan de ‘ik heb een vraag’-tafel.
  • Klik op de foto voor de gallerij


Ook een vraag? Of wil je gewoon kennismaken en een kop koffie/thee komen drinken?
Je bent van harte welkom op de dinsdag van 10:00-13:00 uur.


Zaans Autisme Loket

Buurtcentrum de Lorzie
Marktplein 3
1521 HS Wormerveer
DDD

d06 273 47 927

dit is een test test