Con Piecere Accordeonorkest

‘Con Piacere’ betekent ‘Met Plezier’. En dat is nu precies wat onze vereniging uitstraalt. Samen ‘met plezier’ muziek maken voor het plezier van vele anderen. Inmiddels doen we dat meer dan 25 jaar. uitvoering con piagere

Afgelopen maart hebben wij ons jubileumconcert gegeven in het Zaantheater in Zaandam. Het werd een geweldige muzikale middag. Voor deze bijzondere gelegenheid hadden we ook enkele bijzondere gasten uitgenodigd. Meer hierover vindt u terug op de pagina ‘Waar we speelden’. Naast ons jaarconcert geven wij ook concerten in zorginstellingen, voor de ANBO en voor andere belangstellenden die er plezier in hebben naar ons te kijken en te luisteren. Vorig jaar mochten we ook aantreden bij de opening van het Ruslandjaar voor kinderen in het Zaantheater. Dit jaar waren we ook present op het Istanboel Festival in het Zaantheater.

In de afgelopen jaren hebben wij inmiddels een zeer ruim repertoire opgebouwd waaruit wij voor elke gelegenheid kunnen putten. Dat varieert van mooie ballades, semi-klassiek, musicals, country, boogie, swing, een stevige tango tot een frivole musette. Maar ook voor de meezingers zoals oude schoolliedjes, Wim Sonneveld, Dorus of Zangeres Zonder Naam, draaien wij onze hand niet om.

Bent u geïnteresseerd in een middag- of avondprogramma neemt u dan contact met ons op en wij verzorgen een op maat gemaakt programma.

 

 

Wij hebben onze repetities 1x in de 2 weken op de maandagavond van 20.00 – 22.00 uur.
Wij doen dit in het Buurthuis “De Lorzie” op het Marktplein in Wormerveer.
De Lorzie een bruisend centrum van activiteiten en hulpvaardigheid. Wilt U met ons meespelen? GRAAG!!!!! Kom gezellig langs en ervaar wat we voor elkaar kunnen betekenen.