Het Ontroerend Goed Koor

Het  Ontroerend Goed koor uit Wormerveer is een enthousiast en gezellig koor dat bestaat uit 80 dames en heren die met  veel plezier en soms tot ontroering toe de mooiste levensliederen ten gehore brengen maar ook een volledig kerstrepertoire van meer dan 25 nummers beheersen.   Traditiegetrouw verzorgen wij in de maand december jaarlijks een kerstconcert waar altijd veel belangstelling voor is.  Wij oefenen elke maandagavond in onze “thuishaven”  De Lorzie aan het Marktplein in Wormerveer.  Ons koor wordt begeleid door 4 kanjers van vrouwen;  onze enthousiaste dirigente is Gerda Vreeken; voor de muzikale begeleiding hebben we met Bertie Buis, Leny van Vuure en Anja van de Reep een fantastisch trio accordeonisten in huis.

Ons koor is in 2002 opgericht; wij vieren ons 15 jarig jubileum met een uitgebreid concert op zaterdagavond 21 oktober 2017 in de Stoomhal in Wormer.

We treden regelmatig op voor een zeer uiteenlopend publiek. Zo treden we o.m. op in verzorgings- en verpleeghuizen en buurtcentra. Daarnaast doen we een aantal keren per jaar mee aan korenfestivals.  In 2017  hebben wij een tweede prijs gewonnen in Hoorn bij een optreden voor een jury. Zelf organiseren we elk jaar in mei een gezellige middag, waar ook andere koren optreden. Dit gebeuren staat bekend als het Pleinfestijn op het marktplein in Wormerveer en is ook in 2017 weer een groot succes geweest.

Voor nadere informatie kunt u terecht op onze site   www.smartje-online.nl