Zaterdag 27 april Koningsdag

      Reacties uitgeschakeld voor Zaterdag 27 april Koningsdag

Zaterdag 27 april van 08.00 – 16.00 uur Marktplein Wormerveer.

De Vrijmarkt zal weer net als voorgaande jaren op een deel van het Marktplein plaatsvinden. De vergunning van Gemeente Zaanstad om dit te organiseren is binnen.

 

Deze dag zal de slagboom t.h.v. De Lorzie gesloten zijn, hoe de situatie precies gaat worden volgt later nog. `s Morgens zullen Michel Schermer en Ron Langenberg, zoveel mogelijk in overleg met de mensen, een plek aanwijzen om te kunnen zitten. Graag de auto op een andere locatie parkeren. Hopelijk wil iedereen hier zoveel mogelijk aan meewerken, dan blijft het ook leuk om dit te organiseren.

Ook dit keer is buurtcentrum De Lorzie open voor een hapje, een drankje en een toiletbezoek. Voor de ingang bij De Lorzie staat een springkussen voor de kleintjes. Koningsdag begint steeds leuker en grootser te worden in Wormerveer. Naast de Vrijmarkt op het plein is het ook weer feest met een buitenpodium bij café ‘t Laantje en natuurlijk is er ook weer veel voor de kinderen te doen bij Stichting Kinderkoningsdag op de Groene Valk.

We gaan er wel vanuit dat iedereen na afloop zijn/haar spullen zelf weer wil meenemen als het niet verkocht is (informatie van Facebook Wormerveer).