Senioren activiteiten

Bingo

Bingo Iedere tweede vrijdagmiddag van de maand vindt er in de Grote Zaal een Bingo plaats. Mevrouw Jannie Bosse en mevrouw Lia Stilma verzorgen deze middag met kaas, worst en leuke cadeautjes. U betaalt voor één plankje € 4,00 en voor 2 plankjes € 6,00 (exclusief de koffie).

Waar: Wormerveer De Lorzie
Wanneer: tweede vrijdag van de maand
Tijd: 14.00 – 16.00 uur

Onder leiding van Jannie Bosse en Lia Stilma
U kunt zo binnenlopen.

 

Koersbal

Koersbal lijkt wat op jeu de boules maar is net even anders omdat bij het gooien van de bal deze net niet recht op het kleine balletje afgaat. Concen-treren dus.
Waar: De Lorzie
Wanneer: elke maandag
Tijd: 14.00 – 16.00 uur
Onder leiding van: Jannie Bosse
Kosten: € 7,00 per maand (exclusief koffie). U kunt zo binnenlopen

Klaverjassen


Klaverjassen
Klaverjassen:
Mevrouw
Han Scheltus organiseert al jaren de klaverjasmiddag in De Lorzie. Vanaf september 2017 gaat dit onder de vlag van de Wormerveerse Ouderen Gemeenschap (WOG). Voor € 5,00 bent u een jaar lang lid van de WOG en per middag betaalt u apart voor het klaverjassen € 3,50 aan mevrouw Han Scheltus. Dit in inclusief een kopje koffie. Met 8 volle tafels is het altijd een goed bezochte middag. U kunt via de e-mail contact opnemen met mevrouw Han Scheltus k.scheltus@chello.nl of loopt u even binnen. Het klaverjassen is van 14.00 – 16.30 uur.


Eetcafé

Eetcafé
Eetcafé
Op de laatste vrijdag van de maand ruikt het  heerlijk in De Lorzie. De dames van het Eetcafé koken voor u een drie gangen diner o.l.v. Mevrouw Hennie Thijssen. Wat we gaan eten blijft geheim. U betaalt € 8,00 en dit is inclusief een kopje koffie of thee U kunt zich bij De Lorzie vooraf inschrijven en ook betalen zodat u verzekerd bent van een plekje.

Sjoelen

Sjoelen

Sjoelen: Even lekker een middag eruit. Dat kan op donderdagmiddag in de Lorzie met een echte ouderwetse activiteit: sjoelen. In Zaal 3 op de tweede verdieping wordt er tussen 14.00 – 16.00 bij het sjoelen flink gelachen. Mevrouw Jannie Bosse noteert de punten en aan het eind van het seizoen is er een echte winnaar. De kosten bedragen € 7,00 per maand, exclusief de koffie. Een lift en invalidentoilet is aanwezig.