Mandala tekenen

Mandala tekenen Basiscursus

 

Stap Nu in!  

 

En waarom?….

 

Omdat het zo heerlijk ontspannend en rustgevend is en je alles om je heen even vergeet;  zelfs de tijd. Je komt helemaal bij jezelf en bent met je kleurpotlood letterlijk “éénpuntig”  geconcentreerd in het hier en nu aanwezig en bezig! Je kunt het zien als een meditatief  bewegen en kleuren binnen de ruimte van de cirkel: de Mandala!

 

Daarnaast ontwikkelt het je creatieve vermogen zonder dat je hoeft te kunnen tekenen, omdat er niet natuurgetrouw wordt gewerkt, maar je spontaan met lijn, vorm, kleur en/of symbool omgaat. Het werken met kleur werkt hierbij helend. Het steeds weer bijzondere en unieke resultaat ervan verrast de maker en geeft zelfvertrouwen, wat doorwerkt in je leven. Daarnaast wordt je meer bewust van jezelf.

 

In deze cursus wordt op een speelse manier kennis gemaakt met een aantal basische principes zoals: de wel en niet kruisende lijn, ‘t spiegelbeeld, de lotus, eenvoudige geometrie, statisch rozet, stromingsbeeld en vorm.

En er wordt uitgebreid aandacht besteed aan kleurtechniek, waardoor de tekening wint aan kwaliteit. We werken eenvoudig met zachte kleurpotloden op tekenpapier in A4 formaat.

 

Dit is een vrije tijdsbesteding die werkelijk voor iedereen haalbaar is. Het gaat namelijk niet om mooi kunnen tekenen, maar om het proces zèlf en het plezier in dit creatieve proces, waarbij het resultaat vaak een leuke verrassing is voor de maker!

Dus… Stap in!

 

De lessen zijn (bijna) elke 1e donderdagmiddag van de maand tussen 13.30 – 16.30 uur.

De nieuwe startdatum voor het het seizoen 2023 – 2024 is 7 september 2023

7 sept –  5 okt –  2 nov –  7 dec / 11 jan – 8 –  7 mrt –   4 apr –  2 mei –  6 juni

De prijs is 139,- voor 10 lessen 

Docent Ank Goudriaan

 

Er is slechts plek voor 8 tot 10 personen.

Eventuele nieuwe extra aanmeldingen komen op een wachtlijst.

 

U kunt zich hiervoor aanmelden via:

@: info@delorzie.nl of

     ank@ig.net

 

Tel: 075-7729766

        06-26824936